Specialiștii noștri au combinația unică de 3 elemente:

- experiență în management operațional de peste 15 ani
- minim 5 ani de coaching și studii aprofundate în psihologie (psihoterapie - consiliere psihologică)
- expertiză în dezvoltare organizațională

ANCA
SIMA

Coach/ Psiholog

Implicata in dezvoltarea unei companii din piata auto, a ocupat pe rand pozititii de director adjunct, director leasing, director administrativ financiar, experimentand nu doar conducerea echipelor, ci si labirintul legislatiei financiare. Prin specializarea in coaching ofera de trei ani suportul executivilor si celor care simt ca au nevoie sa creasca in viata personala si profesionala. A insotit peste 100 de clienti in imbunatatirea performantelor lor, identificand alaturi de ei tiparele si solutiile proprii de succes. Crede in relatiile armonioase, respect si asumarea responsabilitatii propriilor actiuni ca fundament al succesului personal.

Specializari: Coaching sistemic; Psihoterapie integrativa

ANCA SIMA_205x207px

GABRIELA
BADINA

Executive coach  Trainer/ Psihoterapeut

Manager cu peste 15 ani experiență în conducerea echipelor a lucrat ca inginer constructor pe șantiere hidrotehnice, în industria petrolieră, a condus peste 250 de oameni în logistică. Are o experienta de 10 ani în training și coaching, oferind însoțirea necesară celor care doresc să dezvolte afaceri, echipe, să schimbe aspectele ce nu funcționează în relațiile lor, să preia responsabilitatea propriei vieți. Trei credințe stau la baza a tot ceea ce face: respectul pentru om, dezvoltarea durabilă, autenticitatea.

Specializari: coaching de echipa, executiv, de business pentru antreprenori; 
recrutare; 
facilitare sesiuni de management& leadership pentru grupuri mari de manageri.

GABRIELA BADINA_205x207px
dana m

DANIELA
MILITARU

Trainer/ Psihoterapeut/Consilier vocational

Ca programator IT talentat a avut curajul unei alte alegeri: psihoterapie, resurse umane. De peste zece ani este consultant in resurse umane pentru companii nationale si multinationale. Sustine workshopuri de comunicare asertiva, gestionarea emotiilor in relatia cu clientii, gandire creativa, dezvoltarea inteligentei emotionale, managementul stresului. Se implica activ in sedinte individuale cu copii, adolescenti si adulti, pe care ii ajuta sa-si identifice nevoile de afirmare si sa isi  valorifice propriului univers interior.

Specializari: Analiza tranzactionala;
Metode si tehnici experientiale si integrative;
NLP;
Coaching de echipa;
Formare in psihoterapie ericksoniana.

GABRIELA IONITA_205x207px_L

GABRIELA
IONITA

Asistent Proiect

Este mai mult decat un asistent manager.  Din 2008, de cand a intrat in echipa, pune aceeasi pasiune in tot ceea ce inseamna business. Poate intrece cu siguranta multi profesionisti in vanzari. Prin grija pe care o are timp de 12 luni pentru fiecare din particpantii in programul MANAGERUL IN ARMURA, multi  pot afirma ca  ii datoreaza  un pic din schimbarile din viata lor,  prin perseverenta de a ii tine in contact, de a nu ii lasa sa renunte cand intamplari nefericite vin in viata lor in cele 12 luni. Sunt manageri care au descoperit programul de management care le-a adus schimbari importante in viata personala si profesionala datorita ei.

DANIELA
BARBU

Recrutor/ Psiholog clinician

De peste 15 ani lucreaza in recrutare si dezvoltare personala promovand in special persoanele cu dizabilitati. Descoperirea punctelor forte ale fiecarei persoane si suportul oferit pentru cresterea acestora sunt calitati pe care Daniela le-a crescut in toti acesti ani.

Crede in potentialul oamenilor si vede oportunitati acolo unde cei mai multi dintre noi considera ca sunt obstacole de nedepasit.

Specializari: Recrutare; Psihologie clinica

12963557_1266144033413008_4947342227334129812_n

DORINA
HERCZEG

Consilier educational
Psihoterapeut integrativ
Trainer

Specialist in psihopedagogie educationala lucreaza de 23 ani cu copii, parinti si cadre didactice. Sustine workshopuri pentru parinti, comunicare asertiva, dezvoltarea inteligentei emotionale.

Fondator al cabinetului „Minte si Suflet”, ofera copiilor si adolescentilor  sprijin in dezvoltare, insotiindu-i in relatia cu parintii si cadrele didactice.

Specializari: Psihopedagogie;
 Psihoterapie integrativa, Logopedie

dorina222-3