„ Parcurgerea programului cu intreaga echipa a dus la coeziunea echipei, o mare deschidrere in rezolvarea problemelor dintre noi, lucru care nu a existat inainte, la gasirea unor solutii comune si schimbarea dialogului cu top managementul. A condus la cresterea profesionala si realizarea unei adevarate echipe. Personal am realizat diferenta de gandire dintre manageri si patronat, iar in viata privata am schimbat din discursul cu fiul meu expresii care nu erau potrivite. Schimbarile in interactiunea cu el sunt vizibile.”

Bogdan I.Brasov – manager IT- feb 2017

‘’Programatorii nu alocau suficient timp testării, facand mereu deplay-uri noi pe mediu de test. Aplicand din subiectul lunii ianuarie o idee am explicat programatorilor ca testerul este clientul lor si ca e necesar sa respecte mediul de testare in acelasi mod ca pe cel de deplay .”

    Bogdan I, IT outsourcing company, februarie 2016

‘’Comunicarea cu angajatii insemna pentru mine pierdere de timp, zicandu-le mereu ce sa faca. Ulterior m-am focalizat pe scop in loc de functie. Le-am aratat unde vrem sa ajungem si i-am lasat sa-si faca singuri planul de actiune. Veniturile au crescut cu peste 25,000 eur dupa aceasta schimbare.”

    Daniel D., NEXTLEVEL CONSULTING, 2012

„ Am intrat in program cu marea provocare „ lipsa timpului” , lucram 12 ore/zi. Azi am agenda, imi programez si prioritizez, deleg,   și , surpriză,  „ am timp”. Am lucrat mult pe asculate si descoperirea capacitatilor oamenilor mei. Unde performeaza fiecare mai bine. Timpul castigat l-am dat familiei mele si, pot spune cu mana pe inima ca m-am linistit in plan personal. A crescut si calitatea timpului petrecut in familie si constientizez ca sunt un model pentru baietii mei, ceea ce ma face sa fiu atent la micile detalii.comunicarea este mai buna si este vizibil acum. Multumesc.”

Liviu M. Sep 2016 Viarom

“Un volum mare de vanzari/inchirieri  de echipamente  in ultima luna a produs si o mare nevoie de organizare pe anumite departamente. Utilizand un element cheie din subiectul lunii februarie „Liderul Transformator” am renuntat la a transmite personelor ce să facă. Am inteles cu ce anume se confruntau si au venit cu propriul plan de organizare.  Estimarea căstigului este de peste 25,000 Eur.

Laura B., Intertop, martie 2016

“O situatie de blocaj a unui membru din echipa, care a avut nevoie de ajutor pentru a rezolva situatia critica. Prin coaching si listening am reusit sa deblochez situatia apeland la intrebari HOW si WHAT. Am ajuns la o solutie simpla impreuna, si angajatul a plecat zambind. Beneficiul estimate este intre 1.000-5.000 Eur.

Z. H., Ria Solutions, 2015

„În cursul programului am ajuns sa am echipă de succes, comparativ cu anul precedent cand eficienta mea ca manager era scazuta. Vizibil s-a redus frica din viata mea, am instrumentele de care am nevoie pentru a face fata provocarilor zilnice.”

Ovidiu S. Cluj – Team Lead Feb 2017 Cluj -Ria Solution

“Din subiectul lunii iunie referitor la productivitatea/evaluarea oamenilor din echipa am conceput un plan de urmarire-masurare a activitatilor departamenului de vanzare -ofertare pe aspecte clare  si o lista cu training-uri pentru dezvoltarea competențelor personalului tehnic. ”

Alex C., Technoelectric,  iulie 2016

„Am lucrat la îmbunătățirea comunicării cu board-ul companiei.Am înteles cum găndesc si am vazut din punctul lor de vedere. In acest context am prezentat un  nou model de analiza a vanzarilor in farmacii care s-a si aprobat. Un rezultat financiar de peste 5000eur.

  Tudor.S.Fildas Trading Iulie 2015

“M-am straduit sa inlocuiesc expresia ‘’sa nu’’ in relatia cu copilul prin gasirea altor expresii si in proportie de 90% am reusit”.

Roxana M., Procert Laboratory, 2012

„Regăndirea procesului de recrutare prin reducerea numărului de intălniri, stabilirea  persoanelor care participă, includerea clientului in etapele recrutarii. Estimez peste 5000 eur castig.” Ioana P- IT company -Iunie 2016

‘’Cu ajutorul pasilor din gandirea strategica am abordat cu succes un contract inca de la inceput, veniturile crescand cu aprox. 20,000EUR fata de estimarea initiala.”

Edi S., Promoterm Grup, 2009

‘’Un angajat din echipa mea era foarte stresat in ultima perioada si intr-un moment de cadere psihica inexplicabila, am vizionat impreuna cu persoana respectiva dvd-ul lunii februarie ‘’Cum sa dam de cap stresului’’ considerand in graba ca aceasta era unica solutie. Nu m-am asteptat sa aiba un asa mare efect asupra acelei persoane !!!’’

Radu G., Badsi Nissan, 2008

“Pentru prima oara dupa multi ani de incercari am reusit sa ma desprind de problemele de la serviciu, folosind ‘’pauza egoistului’’ din sesiunea februarie. M-am intors relaxata si cu pofta de munca.’’

Maria P., PKF Finconta, 2012